Valitse sivu

Eilen oli studiopäivä SF soundilla Pohjois-Karjalassa. Päivä alkoi Kuopiossa herätyksellä kello 4.30. Eniten jännitystä aiheutti se että, pääsenkö sängystä ylös kun selkä oli edellisenä iltana jumahtanut aika pahasti kuopusta ammeesta nostaessani. No olihan se selkä kipeä, mutta ylös päästiin. Appiukkoni tuli aamulla hakemaan lapsiani hoitoon ja rakas anoppini oli lähettänyt mukaan lihasrelaksantteja, tämän sekä muun lääkityksen voimilla selkä sitten saatiin matkustuskuntoon. Lähdimme yhdessä mieheni sekä muusikko- kuvaaja ystävämme Esa Kärjen kanssa ajelemaan kohti Pohjois-Karjalaa.

Joensuuhun päästyämme, nappasimme lentokentältä Tegelmanin Pekan kyytiimme. Pekan kanssa jo jonkun aikaa työstettyjä biisejä lähdimme sitten nauhoittamaan SF Sound studiolle. Tämä oli ensimmäinen kerta kun olin laulamassa oikeassa ammattitason studiossa. Kokemus oli sanoinkuvaamattoman ihana. Laulut menivät oikein hyvin Pekan turvallisessa ohjeistuksessa. Tegelmanin sävellykset sekä sanoitukset ovat aivan timanttia. Odottakaahan niin pian kuullette ne itse 🙂

SF soundin Kimmo oli tosi kova ammattilainen, suosittelen erittäin lämpimästi.

Oikein hyvää Juhannusta sekä mukavaa kesää kaikille.

Kuvat Esa Kärki.

Pin It on Pinterest

Share This