Valitse sivu

Huh, viimeisestä blogista on aikaa jo reilusti vuosi. Tilannepäivityksiä olen yritänyt laittaa Facebookiin sekä instaan. Aika täälläkin päivittää minkälaista vuoristorataa viimeinen vuosi on ollutkaan! 😊

Viime kesänä ensimmäinen albumini teknisesti valmistui, mutta sen julkaisua ollaan siirrelty ja siirrelty. Musiikkibisnes itselleni on ollut koko ajan uuden oppimista (pikavauhtia), paljon olen saanut alalta uusia ihania tuttavuuksia sekä heiltä vinkkejä. Paljon on virityksia menossa, mutta aika kuluu… Siitä syystä vuodenvaihteessa päätin lopettaa jahkailun ja julkaista itse ensimäisen singleni nimeltään ”Tuntematon”. Strategia on julkaista yksittäisiä kappaleita ensin kevään aikana yksittäin ja itse levy loppuine kappaleineen myöhemmin tänä vuonna. Harkitusti valitsin juuri tämän kappaleen koska nimi kertoo sekä kappaleen kertojan elämänkumppanin kaksoiselämästä mutta kappaleen nimi sopii myös minuun, koska olen musiikissa juuri tämä: Tuntematon, -tulen aivan puskista. Kappale on saanut hyvän vastaanoton. Tuntematon pyörii usean radiokanavan soittolistalla, sekä myös H&P:llä (TV kanava 17). Radiohaastatteluja on tehty ja uusia on jo sovittu. Tuntematon on pärjännyt hyvin myös Finnradio.fm kanavan Suomi soi kevät hittien TOP 20 äänestyksessä, jossa kappale on ollut jo 3 viikkoa, toivottavasti pärjää vielä tulevilla viikoilla myös. Tästä lämmin kiitos ja jaxuhalit kaikille äänestäjille 👐.

Radiosoitannasta onkin jo tullut kivaa palautetta kuulijoilta. Tekstini ovat koskettaneet monia, se onkin syy miksi tätä ylipäätään teen.

Radiosoitosta olen saanut ihanaa palautetta. Silloin kun ajattelen, kuunteleko näitä kukaan ja saan soiton minulle tuntemattattomalta ihmiseltä, joka rakastaa ”Tuntematonta”. Silloin jaksaa taas, toivottavasti CD tuli perille 💕.

Rakastan live esiintymisiä. Keikoilla saan kontaktin suoraan ihmisiin. Vuoden aikana on ollut esiintymisiä niin pienelle kuin suuremmallekin porukalle. Esiintymiset ovat olleet enimmäkseen cover kappaleita, mutta yksittäisiä omia kappaleita olen jo ”ujuttanut” ohjelmiin ja ilokseni näistä on tullut yleisöltä koskettavaa palautetta. Haaveenani onkin että kun ensimmäinen levy on ulkona, pääosa setissä olisikin omaa tuotantoa. Toki tilaajan kanssa edelleenkin ohjelmisto sovitaan. Kiitokset kaikille jotka ovat minut tilaisuuksiinsa kutsuneet.

Laulun kautta markkinointia -Hää ja juhlamessuilla helmikuussa 2019.


KalPa on sydämessäni, kiitos jälleen kerran kun sain olla avaamassa ottelua.

Hyvän ystäväni lähettämä Joni Mitchelin lainaus mitä artistilta halutaan 😂. Kun lukee kirjoituksia musiikkibisneksen tilasta, niin aika hyvin sattuu kohdilleen tänä päivänäkin.

Toinen single ”Suojamuuri” on myös nyt julkaistu. Tervetuloa tutustumaan siihen suoratoistopalveluissa. Tästä on hyvä jatkaa, minulla on vahva tunne että olen oikealla tiellä edelleenkin. Helppoa tämä ei ole ollut, mutta sitäkin antavampaa. Aurinkoa kevääseesi, hymyillään kun tavataan 🧡.


Pin It on Pinterest

Share This