Valitse sivu


Vuoden 2021 ensimmäinen keikka 🙏


Oletko joutunut tilanteeseen, jossa et oikein tiedä, mitä siinä tapahtuu? Minä olen ja tein siitä laulun. Tuleva kappaleeni Peilikuva kaikille niille, joille et tiedä, mitä vastata. Minä vastaan puolestasi 😉 

Kevään aurinko alkaa jo pikkuhiljaa lämmittämään ja vuoden jatkunut kaikkien tietämä tilanne toivottavasti kääntyy parempaan kesän tullessa. Itselläni tällainen pakollinen välivuosi on ollut kovan yrittämisen aikaa. Tulonlähteitä on etsitty musiikkihommien ulkopuolelta. Onneksi niitä on sen verran löytynyt, että leivässä on pysytty, mutta onhan tämä ollut erikoista aikaa. Kaikki odottavat, että rokotukset valtaväestölle alkavat ja päästäisiin normaaliin ihanaan arkeen. Veikkaan että kun Covid-19 vihdoin selätetään on isot ja pitkät juhlat 💪🙏, silloin halataan kaikkia ystäviä pitkään ja hartaasti.

Musiikkirintamalla on pari keikkaa ollut, isot kiitokset näistä tilaajille. Ikuisuus projektini Paljaana albumi on nyt tullut masteroinnista ja se on julkaisua vaille valmis. Vuoden aikana vielä hiottiin biisejä SF Sound studiossa, osa sovitettiin uudestaan ja laulaakin sain ihan sieluni kyllyydestä. Koko ajan mennään enemmän popin suuntaan, kuitenkin tinkimättä omaleimasuudesta. Studio tuntuukin jo toiselta kodiltani tai vähintäänkin mahtavalta kesämökin korvikkeelta. Iso kiitos studion Kimmolle, hän on tässä projektissa ollut korvaamaton kaveri.

Jauhiaisen Ossinkin kotistudio on tullut tutuksi, jossa tämän mahtavan virtuoosin kanssa yhdessä sovitetaan päässäni soivat melodiat kappaleeksi, yhteistyö on ollut saumatonta ja voinkin sanoa, että -Ossi olet kuin minun veli! Ihana kun olet olemassa 💖😘.

Musiikkia teen ihmisiä varten ja olen saanut ihanaa ja välillä sydäntä särkevääkin palautetta siitä, minkälaisia tunnetiloja joku kappaleeni radiossa soidessaan on saanut kuulijoissa aikaan. Tätä varten minä juuri teen musiikkia, musiikki toimii kun se herättää tuntemuksia. Iso kiitos radioille jotka ovat soittaneet kappaleitani. Hatun nosto ja kumarrus!

Nyt askelmerkit ovat valmiina. Levyltä on jo julkaistu 6 kappaletta singleinä, viimesin albumin nimikko biisi Paljaana viime joulukuussa. Seuraava kappale Peilikuva tulee maaliskuussa, sitten vielä yksi single Saa Saa Satuttaa tulee toukokuussa. Moni varmaan miettii miksi singlet tulevat yksi kerrallaan, eikä koko albumi kerralla. Tähän on pari syytä, eli jokainen single julkaisu on potentiaalinen ”lotto” lippu esimerksi Spotify musiikkipalvelun omalle soittolistalle, toinen asia onkin jo tuo edellämainitsemani seikka, että kappaleita on haluttu vielä hioa. Kesällä on albumin aika ja sitä myöten 5 viimeistä kappaletta. Albumin päätös biisin tyylilaji voi tulla monelle yllätyksenä ja se minua itseäni jännittää eniten.

Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne 😘

Pin It on Pinterest

Share This