Valitse sivu

Syyskuu alkoi superlauantailla. 3 esityspaikkaa samana päivänä, noin 40 laulua tuli laulettua. Ensiesitys yleisölle myös yhdestä omasta sanoituksestani jonka levytän kun melodialle saan luvan levy-yhtiöltä. Tämä lupaprosessi on kestänyt jo yli vuoden. Kesällä löysin yhteyshenkilön levy-yhtiön Suomen konttorilta joka on alkanut ajamaan asiaa uudella tarmolla. Esittämäni kappaleeni sai yleisöltä upean vastaanoton ja he vaikuttivat aidosti olevan yhtä liikuttuneita kuin minäkin. Nöyrä kiitokseni niin yleisölle kuin bändillekin! Kiitos Ossi, AP ja Jukka!

Onneksi on muitakin projekteja vetämässä. Tegelmanin Pekan ja minun 3 uutta kappaletta ovat valmistuneet ja odottavat enää julkaisua. Tämä projekti on ollut nopea ja se on jo poikinut lisäprojekteja. Näistä lisää sitten, kun on jotain kunnolla kerrottavaa 🙂

Sitten on vielä nämä uudet upeat nettisivut, kiitos nettiguru Heikki Hintikka #hesearts . Tämä uusi ”nettialusta” on upeana pohjana lähitulevaisuuden julkistuksille.

Toivon että syksy jatkuu yhtä kiireisenä ja saan tarjota musiikkielämyksiä mahdollisimman monelle!

Hyvää ja tunnelmallista syksyä!

kuva: Esa Kärki

 

Pin It on Pinterest

Share This